Duurzaam ondernemen.

Samen zaken doen. Win win.

Refurbished voor jou en je personeel.

Ben je er al uit, en wil je bestellen? Scroll dan direct naar beneden.


Refurbished apparaten voor jouw organisatie. Het is geen gek idee. Waarom precies, lees je hieronder in vier korte stukjes tekst. Alle vier de redenen zijn genoeg om over te schakelen op dit prachtige initiatief en wij doen dolgraag samen met jou mee aan jullie verduurzaming. Klaar voor?

't Is een praktische manier om jouw bedrijf te verduurzamen.

De overheid is volop bezig met het najagen van de klimaatdoelstellingen. Veel bedrijven zijn sindsdien zelf aan het verduurzamen van hun onderneming begonnen. Dat is niet altijd even makkelijk. Hoe breng je bijvoorbeeld de CO2-uitstoot van een palingrokerij naar beneden? Of hoe verminder je vrijgekomen afvalstoffen als je een bouwbedrijf bent? 

Refurbished apparaten bieden een passende oplossing voor beide problemen. Door voor refurbished te kiezen, bespaar je de CO2-uitstoot die anders was vrijgekomen bij de productie van een nieuw apparaat. Daarnaast voorkom je gedwongen (kinder)arbeid en het vrijkomen van afvalstoffen. Een uitgelezen kans dus!

Het bespaart klauwen met geld.

Nieuwe Apple iPhones en iPads worden vaak erg duur gevonden. Zeker omdat mensen deze apparaten vanwege de hoge kwaliteit en luxe ervaring heel graag blijven kopen, kan dat een duur grapje worden. En dat drukt uw winst.

Refurbished apparaten zijn echter niet nieuw meer. Onze leverancier controleert de apparaten, vervangt eventuele defecte onderdelen en maakt het apparaat geweldig schoon. Een prachtig toestel of tablet is het resultaat. Doosje erom, accessoires erbij, en klaar. Dat alles voor vaak al honderd euro of meer korting per apparaat. Bijkomend voordeel: wij rekenen met BTW, en niet met de marge regeling. Ondanks dat het tweedehands apparaten zijn, is de BTW dus alsnog verrekenbaar. Graag gedaan!

Jij en je personeelsleden hebben recht op twee jaar garantie, óók op de accu.

Rondom het woord ‘refurbished’ bestaat nogal verwarrend. Veel bedrijven vinden het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om tweedehands producten zomaar refurbished te bestempelen.

Bij VDB Refurbished zit dat anders. Onze leverancier is namelijk bestempeld als één van de zes enige bedrijven met het Keurmerk Refurbished door Techniek Nederland. Bedrijven met zo’n keurmerk geven twee jaar garantie op de verkochte toestellen, ook op de accu. Bij nieuwe toestellen krijgt u vaak één jaar garantie op de accu. Op deze manier is uw hele organisatie zeker van goed werkend, groen en betaalbaar apparatuur. 

Jullie ontvangen gratis dé digitale servicepas van VDB Refurbished

Een apparaat kopen is één ding, maar er voor de volle honderd procent van kunnen genieten is een tweede. Ook een toestel dat in A-Grade staat verkeert, kan zomaar niet doen wat jij precies wilt. 

Waar wij ons graag voor inzetten, is het zijn van een aanbieder die zelf met een organisatie meedenkt. Waar service dus geen stopwoordje is. Daar horen dan natuurlijk ook concrete beloftes bij. Die ziet u hieronder.

 
1 jaar computerhulp

Voor alle vragen over je apparaat

2 jaar garantie

Wij laten jou niet in de kou staan

Alle Quicks™ Guides

Gratis toegang tot talloze hulpboekjes

70 uur klantenservice

Iedere week 70 uur klantenservice van FORZA

Bestellen?

Klik op de onderstaande knop en geef via één van de contactmogelijkheden door in welke apparaten u geïnteresseerd bent.

Liever direct uit de webshop bestellen? Uiteraard is het mogelijke meerdere apparaten van hetzelfde model te bestellen. Doe ook dit gerust via de reguliere webshop pagina’s, die voor de iPhone en iPad dus.