Welke moet ik kiezen?

Koopadvies, net als in een winkel.

Tjonge, wat een keuze, toch? We helpen je bij het selecteren van het beste apparaat natuurlijk graag op weg. Het werkt heel simpel. Per product vind je een kort stukje tekst. Lees deze en vergelijk het met de andere iPhones. Wat past het bij jou? Kijk vervolgens de video over het toestel en zo krijg je een ideale indicatie van welk toestel jij moet hebben. Alle iPhones en iPads zijn in de volgorde nieuw naar oud neer gezet.

Nieuw in ons assortiment: iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro

De grote broer van de iPhone 11: drie camera's, razendsnel en in een mooie matglas uitvoering. Het is de nieuwste iPhone die we verkopen en dat maakt hem vooral perfect voor de meest veeleisende consument.

Apple iPhone 11

't Beste van het beste. Een geweldig design, twee camera's scherm tot de rand, grote accu en razendsnel. Opvolger van de iPhone XR en is het zusje van de iPhone 11 Pro. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone SE 2020

De nieuwste iPhone in een klassiek jasje. Vingerafdrukscanner, 4.7" scherm, één camera: terug naar de iPhone 8, eigenlijk. Merk echter de lage prijs op in de webshop. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone XS

De snellere opvolger van de iPhone XS. Bij alles was weer over verbetering nagedacht, plus, deze kwam tevens in het goud. Leuke bijkomstigheid, niet? Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone X

Niet meer weg te denken. Eerste iPhone met een volledig scherm en ging destijds als luxe toestel voor meer dan €1.000 over de toonbank. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone XR

Het budgetmodel voor een iPhone met volledig scherm. Groot, een waar oogappeltje én een scherpe prijs. Wordt nog jaren ondersteund met de nieuwste software. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone 8 Plus

De opvolger van de iPhone 7 Plus. Sneller en stijlvoller, maar bovenal: langer ondersteund. Ook is de telefoon de grote broer van de 8, met een 5,5 inch scherm. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone 8

De opvolger van de 7. Lijken sterk op elkaar, al kan de 8 draadloos opladen, is hij van stijlvol glas en wordt hij nóg langer ondersteund. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone 7 Plus

Nog steeds een snelle telefoon met veel in zijn mars. De 7 Plus is de grote broer van de iPhone 7 met een 5.5" scherm, met o.a. twee achtercamera's. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone 7

Nog steeds een snelle telefoon met veel in zijn mars. Eigenlijk is de 7 het nieuwere broertje van de iPhone 6S. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone 6S

Het perfecte toetsel voor iedereen die zowel een alledaags formaat, als van alledaagse snufjes wil genieten. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

Apple iPhone SE 2016

Ideaal voor iedereen die gebruik wil maken van hedendaagse technologie in een klein formaat. Klik hieronder voor een korte video over het apparaat.

De Apple iPad toestellen die we hebben:

Apple iPad 2017

De standaard iPad uit 2017. Mooi formaat, snel genoeg voor dag dagelijkse taken en een zeer scherpe prijs.

Apple iPad 2018

Prachtige iPad uit hetzelfde jaar als de iPhone XS en bij lange na nog niet verouderd. Tevens een prachtig formaat en kan nog jaren mee.

Apple iPad 2019

Die iPad toch ook. De standaard versie uit 2019 is eigenlijk al meer dan voldoende. Snel, modern, uitgebreide ondersteuning en een zeer jong apparaat.

Apple iPad Air 2

Eén van de meest betaalbare iPads. Licht als een veertje en een groot scherm. Ideale voor de lichte gebruiker.

Apple iPad Air 3

Power genoeg, en dat in het dunne jasje van een Air. Niet de goedkoopste, maar dat mag ook wel voor zo'n topapparaat.

Apple iPad Mini 4

Klein maar fijn. Ook de iPad Mini-serie is verhoudingsgewijs erg betaalbaar en ook deze Mini 4 is er daar één van. En dat terwijl 'ie vandaag nog steeds prima met andere apparaten meekomt.

Apple iPad Mini 5

Nogmaals, klein is fijn. In dit geval is klein niet alleen fijn, maar ook snel. Grootte zegt namelijk niet alles. Deze Mini 5 is immers een ware krachtpatser in een onschuldig jasje. Goed deal, dus.

Apple iPad Pro 2017

De iPad Pro serie is er voor gebruikers die veel van hun apparaat vragen. Groot, snel en modern afgewerkt. Zijn prijs? Die is wat hoger, maar daar krijg je ook een mega goed apparaat voor terug.

Apple iPhone Pro 2018 11"

Deze nieuwere iPad Pro is nóg een stuk beter dan die uit 2017. Recenter, dus sneller, maar ook met een scherm tot de rand, iets dat nieuw is bij Apple. Voor de echte profs, dus.

Apple iPad Pro 2018 12,9"

Deze nieuwere iPad Pro is nóg een stuk beter dan die uit 2017. Recenter, dus sneller, maar ook met een scherm tot de rand, iets dat nieuw is bij Apple. Voor de echte profs, dus.