Ondersteuning.

Bij ons is service geen stopwoordje.

1 jaar computerhulp

Voor alle vragen over je apparaat

2 jaar garantie

Wij laten jou niet in de kou staan

Alle Quicks™ Guides

Gratis toegang tot talloze hulpboekjes

70 uur klantenservice

Iedere week 70 uur klantenservice van FORZA

Een apparaat kopen is één ding, maar er voor de volle honderd procent van kunnen genieten is een tweede. Ook een toestel dat in A-Grade staat verkeert, kan zomaar niet doen wat jij precies wilt. Als dat zo is, rekenen wij dat onszelf erg aan. Wij vinden niets vervelender dan ontevreden klanten. Daar hebben we dus wat op gevonden.

Wij proberen jou dan ook niet over te halen met een veel lagere prijs dan concurrenten. Bij aankoop is zo’n laagste prijs leuk. Als consument heb je dan immers het gevoel: ”yes, het is gelukt. Weer het goedkoopst mogelijk uit!”. Je bespaart immers even wat geld. 

Maar daar is alles mee gezegd. 

Want waar jij als klant véél meer aan hebt, is een aanbieder die met je meedenkt. Waar service geen stopwoordje is. En nee, niet alleen bij installatie. Gewoon professionele hulp bij jouw vragen. Precies daarvoor heeft VDB Refurbished een servicepas ontwikkeld. En maak je geen zorgen, je kunt hem binnen je account aanmaken en hij is digitaal: zo raak je hem niet kwijt. 

Voorbeelden. Waarvoor gebruik je je servicepas?

''Mijn iPhone 8 Plus gaat niet meer aan.''

Dat klinkt als een probleem met de fysieke onderdelen van je apparaat. Daarvoor heb je op je toestel gelukkig twee jaar garantie. Geen zorgen dus, neem gewoon even contact met ons op!

''Kan ik mijn MacBook bestanden ook op mijn nieuwe iPhone zien?''

Natuurlijk! Dat doe je via je iCloud. Via je servicepas heb je een jaar lang recht op online computerhulp. Neem dus contact op, dan mailen we jou een duidelijke omschrijving hoe je dit instelt!

''Mijn MacBook toetsenbord is kapot, maar ik heb hem niet bij jullie gekocht. Kunnen jullie mij alsnog helpen?''

Oei, dat is vervelend. Hoewel je zou denken dat we deze klant niet kunnen helpen, hebben we ook hier een Quicks™ Guide over geschreven. En die zijn gratis!

Zijn jullie de enige bij wie ik terecht kan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gebruik je servicepas:

Vul hier je volledige naam
Door deze in te vullen, kunnen we contact met je leggen
Weet je dit nummer niet? Vul dan 'onbekend' in. Dan vragen we achteraf even om welk apparaat het gaat.
Leg je probleem 't liefst zo specifiek mogelijk uit.

Bestelling geplaatst? Vraag je servicepas aan!

Een telefoon kopen is één ding, maar er voor de volle honderd procent van kunnen genieten is een tweede. Ook een apparaat in tip-top staat kan zomaar niet doen wat jij precies wilt. En dat vinden wij ontzettend vervelend. 

 Wij proberen jou dan ook niet over te halen met de laagste prijs. Bij aankoop is zo’n lage prijs leuk: je bespaart immers wat geld. Maar daar is alles mee gezegd. Waar jij baat bij hebt, is een apparaat waarbij je geholpen kunt worden. Nee, niet alleen bij installatie. 

Gewoon hulp bij een simpele vraag: een stukje pure service.

Daarom heeft VDB Refurbished haar eigen servicepas ontwikkeld. Zowel voor haar eigen apparaten, als die van Forza Refurbished. Hierdoor kun je rekenen op alle voordelen die je hier op de pas ziet staan. 

Vul hier de naam in die je gebruikt hebt om je bestelling te plaatsen
Geen zorgen, je zult niet onnodig gebeld worden